Home » » Pengguna tertipu baju melayu JAKEL mahal dan tidak berkualiti

Pengguna tertipu baju melayu JAKEL mahal dan tidak berkualiti

Written By kall on Thursday, 24 July 2014 | 12:40


Pilihan Anda

Pengguna tertipu baju melayu JAKEL mahal dan tidak berkualiti

Agak mengejutkan berita ini untuk diterima. Baju raya aaron aziz dan zizan razak oleh Jakel rupanya indah kabar dari rupanya.

Pada awal pelancaran baju raya jenama Aaron Aziz dan Zizan Razak ini , pastinya ramai yang teruja untuk membeli apabila pelbagai iklan keluar dari stesen televisyen yang bagaikan menggamit ramai orang untuk membeli . Al-kisahnya promosi 50% hanya kepada 100 orang yang terawal , bayangkan sahaja 100 orang ?

Sememangnya tidak patut , buat promosi gempak-gempak tapi terbuka kepada 100 orang terawal .

Terbaru , selepas 2 minggu baju berjenama pelakon terkenal di Malaysia yang menjadi pujaan ramai hati peminatnya dilancarkan , ramai pelanggan yang telah membeli meluahkan rasa tidak berbaloi , tidak berpuas hati dan rasa tertipu .

Antara komen pembeli dan bakal pembeli mungkin :

P/s : Pihak Jakel perlu membuat sesuatu untuk menangani masalah ini. Jaga kualiti insyaAllah orang puas hati :) . Korang pengguna pun boleh check betul², dah puas hati baru bayar.. Mungkin ada yang dah terkena, kongsikan laaa di bawah.. :p

Sumber

disableSelection(document.body) //disable text selection on entire body of page
new innity_adZone("c5b270a763686e776039618cc709f3a6", "45838", {"origin": "MY", "width": "300", "height": "250"}); adv_username = "amjadanas"; adv_gid = "amjadanas_default"; adtype = "336x280";