Home » » (Foto) Fesyen kemban Diana Danielle dikritik peminat

(Foto) Fesyen kemban Diana Danielle dikritik peminat

Written By kall on Saturday, 26 July 2014 | 11:27


Pilihan Anda

(Foto) Fesyen kemban Diana Danielle dikritik peminat


Pelakon jelita, Diana Danielle sememangnya terkenal dengan penampilan seksinya ketika menghadiri mana-mana majlis berprestij di dalam industri hiburan tempatan.

Buktinya, pada pembukaan butik Dior di Starhill, Kuala Lumpur empat minggu lalu, Diana tampil dengan memperagakan busana paras dada ketat berwarna hitam yang amat memukau.
Walaupun ia sekadar memenuhi konsep pemakaian dalam majlis tersebut namun isteri Farid Kamil itu masih menerima kritikan pedas dari peminat di laman facebook selepas gambarnya telah dikongsikan oleh sebuah page terkenal di Malaysia.
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
disableSelection(document.body) //disable text selection on entire body of page
new innity_adZone("c5b270a763686e776039618cc709f3a6", "45838", {"origin": "MY", "width": "300", "height": "250"}); adv_username = "amjadanas"; adv_gid = "amjadanas_default"; adtype = "336x280";