Home » » 'Daripada dengaq Kazim Elias lebih baik tengok gambaq blue...'

'Daripada dengaq Kazim Elias lebih baik tengok gambaq blue...'

Written By kall on Sunday, 20 July 2014 | 08:49


Pilihan Anda

'Daripada dengaq Kazim Elias lebih baik tengok gambaq blue...'


Seorang pemilik akaun FB menyatakan kebenciannya kepada penceramah terkenal, Ustaz Kazim Elias dengan memuatnaik status yang menghina penceramah itu di laman FBnya.

Tidak dapat dipastikan apa yang menyebabkan beliau berbuat demikian sama ada Ustaz Kazim telah mengganggu urusan rezekinya ataupun atas sebab-sebab lain.

Menurut status beliau, Ustaz Kazim lebih banyak mencarut dan berbohong dalam ceramah beliau. Malah menurut beliau, Ustaz Kazim langsung tidak layak menjadi penceramah kerana tidak mempunyai kelulusan yang baik dalam akademiknya. Ustaz Kazim juga didakwanya lebih bercakap lucah ketika menyampaikan kuliah.

Pengakhiran status beliau lebih jijik apabila beliau menulis "Di ulangi: - daripada dengaq kazim elias lebih baik tengok gambaq blue.......ini lebih afdol."
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/all.js#xfbml=1"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
disableSelection(document.body) //disable text selection on entire body of page
new innity_adZone("c5b270a763686e776039618cc709f3a6", "45838", {"origin": "MY", "width": "300", "height": "250"}); adv_username = "amjadanas"; adv_gid = "amjadanas_default"; adtype = "336x280";


0 comments: