Home » » Artis canang pada rakan sudah berzina dengan kekasih

Artis canang pada rakan sudah berzina dengan kekasih

Written By kall on Thursday, 17 July 2014 | 11:21


Pilihan Anda

Artis canang pada rakan sudah berzina dengan kekasih

Dalam ruangan gosip sebuah akhbar tempatan hari ini menyebut seorang artis yang sedang meningkat naik kini dikatakan menjalin hubungan dengan seorang artis wanita yang boleh tahan popular.

Apa yang memeranjatkan sumber ialah apabila artis lelaki itu yang nampaknya seperti kuat agama itu, rupa-rupanya bukanlah baik sangat.

Dia telah membuka pekung sendiri dengan mencanang kepada teman-temannya yang dia pernah beberapa kali tidur dengan artis wanita itu. Tak payahlah diperincikan lagi maksud tidur itu kerana anda sendiri sedia maklum apa yang mereka lakukan.

Lebih panas, artis lelaki yang juga pernah dikaitkan bercinta dengan dua, tiga selebriti wanita tempatan itu bukan saja bercerita mengenai ‘pengalamannya’ bersama ­dengan kekasihnya itu, tetapi turut bercerita buruk mengatakan artis wanita berkenaan tidak begitu ‘hebat’.

Difahamkan, disebabkan itu hubungan mereka kini putus.

Malaysian Digest
disableSelection(document.body) //disable text selection on entire body of page
new innity_adZone("c5b270a763686e776039618cc709f3a6", "45838", {"origin": "MY", "width": "300", "height": "250"}); adv_username = "amjadanas"; adv_gid = "amjadanas_default"; adtype = "336x280";


0 comments: