Home » » Awek bogel dengan teman lelaki di Twitter kena maki...

Awek bogel dengan teman lelaki di Twitter kena maki...

Written By kall on Sunday, 30 March 2014 | 18:21


Pilihan Anda

Awek bogel dengan teman lelaki di Twitter kena maki...

Separuh bogel.

Lelaki perempuan yang baru lepas buat sesuatu.

HAHAHA..

Si Aslinda_Pit telah popular kat twitter. Tiba2 nama dia meletup angkara gambar kat bawah neh hah ;


Ingat aku nak bogelkan gambar dia macam dia bogelkan gambar dia sendiri ka? Jangan harap. Gambar dia memang lucah yang amat. Tapi aku takmo share. Yang nak tengok sangat tue pun aku rasa tak payah la. Baik tengok badan lue sendiri la.

WAKAKAKA..

Jujur aku cakap. Aku rasa la kan ;

1. Account twitter Aslinda Pit tue palsu. Fake.

2. Tujuan nak memalukan gadis dan lelaki dalam gambar di atas.

3. Jangan2 HP dia tercicir ke kena curi ke apa ke, then orang yang terjumpa pula tengok, alamak aiiii.. ada pula gambar2 lue tengah tuttttttt...

4. So depa pun gatal2 la sebarkan.

Ataupun, gambar2 dia tue dah tershare sekali kat dropbox. Or google plus. Almaklumla, kalau lue guna smartphone, lue tatau nak set agar jangan auto backup dalam google plus memang nahas la lue kalau lue ada account google plus. Sebab apa, semua gambar2 dalam smartphone lue akan berpindah ke google plus KALAU lue tak buat dua benda ;

- Tak restrict auto backup

- Tak set privacy

Kalau lue auto backup tapi set privacy okey juga. Hanya lue je yang boleh tengok. No hal. Tapi kena tanggung risiko la kalau account lue kena hack.

Nak lebih baik, jangan auto backup.

Tapi nak yang lebih lebih lebih baik, jangan langsung tangkap gambar2 lucah lue.

Tapi yang lebih baikkkkkkkkkk jangan la mendekati zina langsung. Bukan setakat jangan bergambar aje.

HAHAHAHAA..

Pada aku nama Aslinda Pit neh significant kepada tuan punya twitter kot. Kenapa dia pilih gambar ini? Dan kenapa dia sebarkan gambar ini? Dia nak balas dendam? Sakit ahti? Dia hack account Aslinda Pit? Andai benar tuan punya badan yang sebarkan gambar sendiri, kenapa? Sudah high ka? Mabuk? Overdos dadah? Angin sebab berpisah dengan pakwe? Ataupun nak upload gambar lain tapi terupload gambar lain? Tak kisah la apa pun yang pasti habislah mak bapak Aslinda Pit. Tak pasal2 aje kena maki kaw2 satu Malaysia. Hadoi..

Btw, account twitter Aslinda Pit kena suspended by twitter setelah terima mass report dari pengguna twitter. Sebab selain dari gambar di atas dia juga sebarkan gambar2 lain yang sangat sangat sangat sangat memalukan. Harap maklum.

Sumber
disableSelection(document.body) //disable text selection on entire body of page
nuffnang_bid = "b9cbffe4efda20c16d232564dfd49706"; document.write( "
" ); (function() { var nn = document.createElement('script'); nn.type = 'text/javascript'; nn.src = 'http://synad2.nuffnang.com.my/lr.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(nn, s.nextSibling); })();


0 comments: