Home » » (Video) Aksi pelakon jelita Jepun dengan teman lelaki tersebar, tapi...

(Video) Aksi pelakon jelita Jepun dengan teman lelaki tersebar, tapi...

Written By kall on Monday, 9 June 2014 | 22:18


Pilihan Anda

(Video) Aksi pelakon jelita Jepun dengan teman lelaki tersebar, tapi...

Siaran TV di Jepun memang selalu lakukan kejutan yang mengarut-ngarut dalam rancangannya. Kalau dilihatkan iklan mereka, bertambah-tambahlah kekarutannya.

Itulah yang disiarkan oleh sebuah stesyen tv di sana bagi mempromosikan sesuatu yang besar.

Iklan terbaru yang ditampilkan seolah-olah 'melarang' orang untuk terus menotonnya terutama yang di bawah umur. Malah dalam versi Youtube, mereka melabelnya sebagai 'video bocor adegan intim'.

Bintang terkenal Jepun, Akari merupakan pelakon utama di dalam video ini. Ianya seolah-olah rakaman dari sebuah kamera tersembunyi yang merakam adegan intim Akari dan teman lelakinya.

Pada mulanya, Akari tidak sedar dirinya dirakamkan. Namun beliau menyedari sesuatu yang tidak kena sambil berkata kepada teman lelakinya, "Tak apa kalau mahu rakamkan video kan? Relaks sahaja!"

Kami rasa anda patut menontonnya. Kuatkan sedikit volume speaker komputer anda kerana mikorofon kamera tersembunyi itu agak perlahan.

disableSelection(document.body) //disable text selection on entire body of page
new innity_adZone("c5b270a763686e776039618cc709f3a6", "45838", {"origin": "MY", "width": "300", "height": "250"}); adv_username = "amjadanas"; adv_gid = "amjadanas_default"; adtype = "336x280";