Home » » Boleh Jadi Kaya Dengan Forex? Berdoalah!

Boleh Jadi Kaya Dengan Forex? Berdoalah!

Written By kall on Wednesday, 7 May 2008 | 13:32

Boleh Jadi KAYA dengan forex? bila sebut boleh jadik kaya sumer org nak tau atau ader juger yang tengok dan lihat jeer tapi biler dah ader yang dapat atau memang terbukti sesuatu bende tuh memang betul2 menjadi belumba2 org nak tau... beli panduan tuh panduan niih dan ader jugak pergi kelas tuh kelas niih tapi bagus jugak jadi adelah usaha kearah kehidupan yang lebih baik kan.

Tapi sebenarnya apekejadahnyer forex nih sebenornya?memang betul ker boleh jadik duit?

Forex ni sebenar satu urusan perdagangan tukaran wang asing dan melibatkan tukaran wang yang tertentu di dunia dalam masa 24 jam 5 hari seminggu.

Sebenarnya ramai yang keliru dengan urusan forex ni jadi kalo korang betul2 nak cari duit melalui forex nih bolehlah cari buku atau sumber yang free dulu dan kalo nak short cut boleh lah klik kat sini

Kalau anda mahu tahu program forex nih perlukan ilmu yang luas dan bukan setakat ilmu sahaja juga perlukan pengalaman dalam urusan turun naik harga tukaran wang . Pengurusan wang dalam forex jugak amat penting jangan mengangap forex seperti judi anggap forex sesuatu bisness dan kalo boleh buat solat istikharah sebelum masuk ke bidang ini. Allah jer tahu ke maner arah sesuatu perkara tuu. Takkan rugi kita buat istikharah niih. Walaupun ustaz zahirudin ade menyatakan HARUS dan HARAM dalam forex nih jadi carilah yang harusnya dan pasang niat tertentu sebelum melakukan sesuatu contohnya cuba niat atau doa camnih

" Ya Allah Tunjukan Aku jalan Yang boleh aku untung BANYAK(nyatakan beraper banyak) dan dengan keuntungan tuh boleh aku bayor zakat banyak-banyak "

kalo boleh niat kita atau doa kita kita tulis besar2 kat diari dan cuba tampal kat pintu rumah .. yerlah kalau Allah Izinkan kita dapat duit banyak dalam forex nih taklah kita lupa pada janji kita sendiri niih.(Boleh gunakan tip diatas untuk urusan yang lain)

*Ingat doa kita atau permintaan kita perlulah direct tak payah gunakan ayat2 kiasan .

Sekian.

0 comments: