Home » » Satu lagi ebook yang anda boleh buat duit dengannya!

Satu lagi ebook yang anda boleh buat duit dengannya!

Written By kall on Tuesday, 4 December 2007 | 10:09


Salam sejahtera,

Saya ingin berkongsi dengan anda satu lagi peluang buat duit dengan hanya mengedarkan ebook percuma. Ini bukan kali pertama saya berkongsi peluang anda dan saya tahu ramai juga yang telah berjaya. Apa yang penting, anda mesti ada akaun Paypal untuk membolehkan anda menerima pembayaran komisennya.

Baiklah, seorang Internet Marketer terkemuka dunia iaitu Mike Filsaime sekali lagi muncul dengan ebook laporannya The Death of Network Marketing. Ebook ini ditulis bersama Dr Ellie Drake yang merupakan pakar pemasaran network dan MLM.

Dapatkan laporan percuma ini yang menerangkan ancaman terhadap pemasaran rangkaian seperti MLM dan bagaimana anda boleh buat persediaan menghadapinya.

Laporan ini ringkas (45 mukasurat) dan menarik isinya. Jadi dapatkannya segera dengan klik di sini: http://www.the-death-of-networkmarketing.com

Bagaimana anda boleh mendapat keuntungan daripada ebook ini? Mudah sahaja.

Pertama sekali, klik pada link yang saya berikan ini dan daftarkan nama serta email anda. Anda akan diberi kod untuk memasuki laman web tersebut untuk mendaftar. Berikan segala butiran yang diminta dan ikuti segala arahan mudah yang diberikan.

Apabila selesai, anda akan diberikan kod affiliate. Sebarkan maklumat dan kod affiliate ini kepada seramai mungkin rakan dan kenalan anda. Bagi setiap laporan ebook ini yang di download, anda akan menerima komisen USD0.25 (lebih kurang 85 sen). Bukan itu sahaja, anda akan menerima tambahan USD0.25 (2nd tier) lagi bagi setiap download yang berjaya dihasilkan oleh rakan yang telah mendaftar di bawah anda!

Terpulang kepada anda untuk rebut peluang ini yang hanya terbuka sehingga 15 Januari 2008.

Klik di sini untuk menyertai program ini: http://www.the-death-of-networkmarketing.com

0 comments: