Home » » Review on Referer X make your Account Full Money Auto pilot

Review on Referer X make your Account Full Money Auto pilot

Written By kall on Sunday, 15 February 2009 | 08:52

This is real Cool Product i ever heard . This Review On RefererX tool for internet marketer is will make you relax everytime only see this robot make for you.


Review On RefererX
read these testimonials:

huhuhu cepat betul thread ni. :) Macam-macam jadi. Saya dah run software ni 1 malam, dan saya tgk ianya memang berkesan sebab bila saya check balik traffic stat saya melalui w3counter, memang ada return visitor dari website bot ini lawati. Memang best ah software ni.

translated to English:
I used it overnight and noticed its effectiveness. My w3counter shows return visitors from websites that it visited.

Syed_Ikhwan - WangCyber Forum

……………………………………

ok saya dah try gune database yang diberikan (10,000) tu. hanya buat 1 page redirect link and baru check stat tadi dah ada 7 clicks. Hmmm ini menyebabkan otak saya bertambah ligat utk dapatkan sales lagi …

translated to English:
I have used the 10,000 database given. Just did 1 redirect link and I noticed already 7 clicks. Hmmm this made my brain go wild …

bitol - WangCyber Forum

Review On RefererX……………………………………

hampir 2ribu lead, 171 clicks tracked 12 sales in 1day. huhuhuhu…kayo kalau hari2 mcm ni. kkekeke

translated to English:
nearly 2K leads, 171 clicks and 12 sales in 1 day. huhuhu I’ll be rich if this works everyday

scanvx - WangCyber Forum

……………………………………

I have bought this software. To be frank it works with ease. Very easy to understand. The OP also is very kind in assisting me in all my enquiries. The only extra work that I need to do is to gather as many websites as possible related to my niche. But that is also not that difficult to do, especially with the tool that he recommended.

Overall, I give him 9/10. I would give him 10 if he had given me 100,000 websites instead of only 10,000 :)

piring007 - DigitalPoint Forum

……………………………………

Good stuff mate ;)

hollinger - DigitalPoint Forum

Review On RefererX……………………………………

OK I purchased this and am running it right now.
First of all I would like to Say Thank You to the OP for his excellent communication.

Software Usage and ease of use.

The software itself is very easy to use, one click and you are on your way.
The domain list provided is a generic one, I recomend you use your own to match your niche by using domain grabber for which the OP has provided a link in his initial post.

This is a very good piece of software and will get traffic to your sites/affiliates.

inteltoo - DigitalPoint Forum

……………Review On RefererX………………………

mula2 tu nampak susah…
rupa2nya simple sahaja

sebenarnya bagi saya bukan soal affiliate tu…
saya lebih kpd nak web kita dpt rank yg bagus di google
disamping dpt traffic dp url yg kita tinggalkan guna refererbot tu dapat juga traffic yg targeted daripada orang yg search guna search engine…

Lihat yang ini plak…

Click on image to enlarge
SERP proof

translated to English:
it looks difficult at first, but actually it’s so simple
for me it’s not about selling affiliate product..
I rather want my web to have a much better position in google
not only will I get traffic from the targeted websites, but also from search engines

image shows that RefererX could also be used to improve the position in search engine result page (SERP)

Abu Hanis - WangCyber Forum



…………………Review On RefererX…………………

teknik berkesan tue… makin maju IM malaysia nih…

translated to English:
effective technique.. Malaysian IM is progressing for sure..

Razif - WangCyber Forum

……………………………………

i can confirm too..azlanhussain provide excellent support..thanks. all my questions were answered with no problem

goldmon - DigitalPoint Forum

………Review On RefererX……………………………

my site visitors from 3 per day become around 20-30 per day. I just tried with 10k domain given only just for trial… sounds great, and I’ll do it with my affiliates url to any related websites (niche) soon.

xalimx - DigitalPoint Forum

…………Review On RefererX…………………………

Alhamdulillah saya dah selesai coaching dengan bro azlan malam tadi. hampir 4 jam seisi coaching tu berlangsung. coaching bukan berkenaan RB semata-mata tp merangkumi semua yg berkaitan dengan affiliate. isi coaching sangat2 menarik dan idea yang digunakan mgg canggih..banyak yg saya pelajari, sistem pengajaran yg teratur dan mudah untuk saya fahami. ada 10 langkah penting yg diajar untuk memaksimumkan penggunaan RB. apa isi kandungan coaching xdapat saya kongsikan di sini kerana setiap ilmu pasti ada nilai tersendiri. saya percaya coaching sebegini bernilai ratusan dan ribuan dollar di luar sana. bukan mudah nak buat affiliate ni tapi kalau betul caranya dan membuat sedikit kajian tentang produk dan market insyaAllah sesiapa sahaja boleh berjaya. dan tak mustahil usaha ini boleh jadi autopilot bila kita dah sampai satu tahap. kejayaan tu xdatang overnight jadi saya akan mula apply apa yang dipelajari sekarang dan berkongsi dgn lain bila dah berhasil nanti.

kepada bro azlan, saya ucapkan berbanyak2 terima kasih kerana memilih saya menyertai seisi coaching ni. insyaAllah saya akan terus usaha sampai berjaya. dan yg paling best seisi coaching tu tidak berakhir malam tadi. akan ada seisi coaching tambahan di masa lain. insyaallah kawan2 juga akan berpeluang mengikuti seisi coaching itu nanti bila bro azlan umumkan coaching package nya nanti.

translated to English:
I’ve completed the coaching with Azlan last night. It went nearly 4 hours. It covered not only knowledge related to RB but also affiliate. It was very interesting, in fact the idea that was thrown in was considerably advance. I surely learned a lot from it. The coaching was conducted in a very sistematic way and the content was easy to understand. It covered 10 important steps and I strongly believe with such it could have easily cost much more. The fact is, it’s not easy to sell any affiliate product/services, but with a proper techniques & some effort to study the product & market well, anybody could be successful in this line. It can even be done with autopilot once we have mastered it. Success will not come overnight, so I will start practicing it from now onwards.

To Azlan, thank you so much for the coaching. I’ll surely put all your advise into practice.

BTW another beauty about this whole coaching is, it did not not stop there. He will continue providing us with updates from time to time.. :)

chukai - WangCyber Forum

…………Review On RefererX…………………………

Pergh lifetime upgrades tu. Mmg best. Setkat ni saya promote CJ jer. sales tak byk tp makin meningkat selang dua tiga hari. dalam masa yang sama saya akan cari alternatif utk manipulate software ni ke tahap optimum penggunaannya. hehehe tungguuuu…

translated to English:
Wow lefetime upgrades.. It’s really nice. So far I’ve only promoted CJ. Not many sales yet but it’s growing every 2-3 days. I will find alternatives to manipulate this software to the optimum level.. just wait and see …

scanvx - WangCyber Forum

……………………………………

Finally I made my first sale yesterday. The technique works well. The truth is there is no easy way, you still need to put lots of efforts on identifying the right product and targeting the right market. But the beauty is once you have completed all those the rest comes with ease.

My comment; It’s good to have this run on a separate machine concentrating just on marketing affiliate product. At least I know those job is already been taken care off while I’m busy doing other stuff

spinx - DigitalPoint Forum

……………………………………

My review:
The software works quite well. Didn’t get much traffic from the given addresses though, but it did brought some when I use my own searched websites. One thing that I like about him is, he really gave a good assistance whenever I need one. I have no doubts about his expertise. I’m considering to take his coaching soon & will share the results afterwards..

Overall I’m giving him 10/10

jeremyposter - DigitalPoint Forum

……………………………………

Saya dah pakai RefererX tuh,terlampau senang yang amat…. :)

markaragnos - WangCyber Forum

……………Review On RefererX………………………

… Apa yang saya boleh jelaskan utk memaksimumkan sales dan visit adalah kita mesti berbalik pada teknik asas. Landing page adalah cara yang terbaik utk promote affiliate korang semua. dari landing page ni, korang akan dapat traffic log ( backlink berterusan ), cache dari google, dan peningkatan stats ke website kita. Referebot ni hanyalah alat utk memaksimumkan jumlah visit. Ada byk faktor yang boleh meningkatkan visit dan sales.

1. Pemilihan Niche.
2. Presentation landing page
3. Pemilihan keyword utk file *.html redirectpages ( subdomain idea yang bagus )

Niche yang saya gunakan adalah amat2 luas…iaitu Webhosting. tp masih boleh diguna pakai kerana ia amat luas digunakan dan salah satu trend pada zaman skrg ni.

Elakkan guna produk MRR utk buat sales yang macam ni. Sebaiknya gunakan affiliates atau produk sendiri.

Utk tahu siasat nilai keywords, korang leh gunakan ini.
http://www.spyfu.com/

translated to English:
… To maxmize sales and visits we need to use the basic technique. Landing page is the best way to promote your affiliate. From here, you can monitor traffic log, cache from google, dan improving statistic for our website. Referebot is just a tool to maximize the numbers of visits. There are lots other factor that could increase visits & sales.

1. The selection of Niche.
2. How you present your landing page
3. keyword selection that is used for the link naming

Eventhough I used quite a common niche…which is webhosting. But I can still do well since the product itself is widely used and highly needed.

Try not to sell any MRR product, instead use your own product or affiliates.

I would sugget this tool to check the value of certain keywords:
http://www.spyfu.com/

scanvx - WangCyber Forum

………………Review On RefererX……………………

saya dah run RX3.0, memang lebih smooth daripada RX2.0 atau Refererbot.

dgn kelajuan internet dan spec machine saya yg tak seberapa ni, dapat visit 10k websites dalam 8 jam. 5k pertama saya guna setting 30 sec. stop dan run balik 5k kedua dengan setting 10 sec.

kalau sebelum ni bila run RX2.0 dengan setting 10 sec, dia akan hang. tapi dgn RX3.0 tak ada masalah langsung. saya rasa semua orang akan faham instructions dalam manual RX3.0 walaupun dalam bahasa inggeris sebab ianya simple and straight forward.

ada 3 free tool yg boleh anda guna untuk grab domain yang related dgn produk masing2.

translated to English:
I’ve used RX3.0 and it’s much smoother than RX2.0 or even RefererBot.
With my current Internet speed and existing PC specs which are not that superb, I managed to finish all 10k within 8 hours. The first 5k, I set it to 30 sec. and 10 sec for the rest of it.
With this setting, in RX2.0 it’ll normally hang, but with RX3.0 I faced no problem at all. I believe anyone would understand the RX3.0 manual easily eventhough it is in English but it was written in a simple & straight forward language.
There are 3 free tools that you can use to find related domain to your promoted product.

chukai - WangCyber Forum

…………………Review On RefererX…………………

ini dp live traffic feed [feedjit]
RefererX Result

translated to English:
proof taken from traffic feed (feedjit) shows the incoming visitors from websites that has beed referred

Abu Hanis - WangCyber Forum

……………Review On RefererX………………………

a’ah, yg 2.0.1 agak slow skit… tp yg 3.0 ni mmg mantap r… xsmpai sejam dah dkt 1k lmn web dia lawat… :)

translated to English:
yes, v2.0.1 is a bit slow.. but this v3.0 is excellent.. nearly 1K web refered less than one hour..

nadieyaa05 - WangCyber Forum

……………………………………

Software ni agak menarik dan mudah digunakan. Teknik menjana backlink dgn menggunakan affiliate sebenarnya amat mudah jika menggunakan software ni. Terutama jika anda menggunakan frame redirect link. Saya pasti ramai pengguna baru tidak tahu tentang teknik ini. Teknik ini diharamkan dalam PPC. tetapi bagus utk meningkatkan banklink ke website anda dan dalam masa yang sama pengguna tidak dapat melihat link affiliate anda dan anda juga berpeluang mendapat sales dari pada jejak link. So, anda akan terima 4 benefits dalam satu software. Benefits yang ke-empat, adalah software ni mampu menjana backlink ke web anda dengan beribu-ribu lemon.

translated to English:
This is an interesting and easy to use software. It will be much easier to build backlinks with your affiliate using this tool. Especially if you use frame redirect link. I believe lots of newbe doesn’t know about this. It’s illegal for PPC, but good for building backlinks to your site and at the same time promoting your affiliate product.

scanvx - WangCyber Forum

…………………Review On RefererX…………………

thanks bro Azlan, td saya cek kat ppc google analytic, walaupun saya pause activiti, page view masih ada maksudnya dah ada org yg bukak website sy.. hoho, walaupun tak banyak cuma 50 jer tp dah cukup buat hati sy senang sb sy baru test software ni 6 jam lepas :)

p/s: rasa cam dapat ppc percuma plak :D

yes!! 100% totally unique visitor!! mostly from united state & united kingdom. the rest: canada,sweden, ghana, el-salvador ,venezuella .. guatemala pun ada uish, penat den nak menulis

translated to English:
Thanks Azlan, I’ve checked my google analytic, I noticed, even if I paused the referring, there’re still some page viewed, which means there are people viewing my website… hoho, eventhough it’s only 50, but good enough to make me happy, since I just tested it for 6 hours :)

p/s: feels like getting FREE PPC though :D

and yes!! 100% totally unique visits!! mostly from united state & united kingdom. the rest: canada,sweden, ghana, el-salvador ,venezuella .. guatemala pun ada uish, ….

zyan - WangCyber Forum

……………………………………

thanks for the upgrade. it works darn fast.. :)

spinx - DigitalPoint Forum

……………………Review On RefererX………………

bagus bende ni
sekurang kurang nya membantu pemasaran kita
sape kerje marketing, elok sgt la guna bende alah ni
mudah keje :)

translated to English:
this is a good stuff
at least it helps our marketing
whoever works in marketing line, it’s good for you to use this
it’ll definitely ease your work :)

RizMa - WangCyber Forum

……………………Review On RefererX………………

ni conth ss aku guna software ni…baru 2 ari pakai…aku layan adsense jer dlu skang ni…tp,ader nampak dia punya perubahan…hehehe…

Click on image to enlarge
traffic proof

p/s:- ni blog baru wat jak…tp…huhu…kemantapan terserlah…
bangga aku jadi anak malaysia…

translated to English:
this is the traffic report after using this software.. just used it for 2 days.. I just use it for AdSense at this moment.. I can easily notice the difference.. hehehe

p/s: this is from a blog that I just created.. but as you can see, the result is superb..

zattara - WangCyber Forum

…………………Review On RefererX…………………

Hey azlan.. already downloaded the latest copy. I can only say one word.. Perfect.
I might need your help on my new project. The last one works with charm.. thanks so much yea.

God bless,

jeremyposter - DigitalPoint Forum

……………………………………

After purchasing, I received the download link almost immediately.
I set up the software according to the instructions and it was very easy to do so.
There is nothing to install, it runs from whever you download the files.

The ebook explains everything simply and in detail so you should’t have many
questions after reading it.

After following the instructions, I started running the software and it’s still running
right now. It runs pretty fast and I also have a fast computer. In the instructions
manual he explains the settings in detail if you have a slow computer.

Overall I recommend this software, it kind of has the same concept as PRStorm but
is simpler to use. For the price it’s well worth it.

popcrdom - BlackHatWorld Forum

…………………Review On RefererX…………………

if you want fast money regis at wegcash and promote using this software

iezcha - CariGold Forum

…………………Review On RefererX…………………

software ni memang lebih menarik berbanding software yang aku guna sebelum ini.lebih praktikal.cuma mungkin sifoo bleh bagitau nak guna secara optimum.’

mungkin bro bleh berikan “secret resepi” kepada junior ni dalam affiliate.nak gak rasa dapat USD2000 hasil affiliate ni.harap tools + sifoo akan memberi = USD3000

translated to English:
this software is much better than the other one I bought last time. More practical. Just one thing, maybe Azlan could share the best way to use it.

hot018 - CariGold Forum

……………………Review On RefererX………………

ok. sebenarnya saya dah guna software ini dari tahun lepas, banyak anak melayu tidak kenal azlan hussin nie..

saya beli semua produk dia sangat bagus !

anda boleh review di blog saya yang ada beberapa info ringkas terhadap produk ini :-
http://www.pedagangit.com/archives/77/software-refererx-dalam-market-affilite

translated to English:
I have used this software since last year. Not many people know Azlan. I bought all his softwares and frankly all are very good tools.

You can find more detail on my review in my blog:
http://www.pedagangit.com/archives/77/software-refererx-dalam-market-affilite

pedagangIT - WangCyber Forum

…………………Review On RefererX…………………

this is one on the best software i have ever bought here in dp and i love the new upgrade its looks better and its easier. I trully recomend to everyone. im looking foward to hear from him to see how he is going to impliment the new features like mass mailer etc and how are they going to work. He provides free upgrade to all buyers. Must buy. i want to promote it as an affiliate. Great Job.Thanks for that.


Review On RefererX

9 comments:

marry said...

its a good tool !Its suck to get a real traffic manually. Thanks Good Review.

kall said...

Traffic is the MAIN factor if you want to generate money online. Without traffic, we can’t get any single cent. So how to get traffic? There are a lot of way to get traffic.

James Lim said...

Very Good Review and Any Discount?

loveremain said...

WHOWW!!its amazing!!this tools that will allow our to get more traffic. i got it.

lemankaya said...

Terima kasih untuk post ini saydara sudah menggunakanya ker? Saua memng berminat nak beli robot nih . Mahal juga yeer. Tapi kalau saudara sertakan bonus pasti lebih laju saya beli melalui link anda.:)

NewMillionairee said...

Memang berguna tools nih buat saya mudah ajer gunanya, Cuma tekan dan tungu hasilnya . Bangga saya dengan owner referrerX NIH

digitalpointguy said...

Good stuff bro....
We need it!

khamel said...

WEhooww! Amazing product from malaysian IM.Keep it Up!

Marryme said...

I can only say one word.. Perfect~!