Home » » Komen dan menang di Wanmus.com

Komen dan menang di Wanmus.com

Written By kall on Sunday, 27 February 2011 | 02:05

Jom menag sehingga 350.00 ,sapa nak kasi duit free kan hanya datang ke wanmus.com dan gi koemn maner2 post .


Nak tahu hadiah menanti 7 pemenang?

Hadiah Tempat Pertama (Pengkomen terbanyak): Wang tunai RM80+ Domain .com setahun (RM115)
Hadiah Tempat Kedua (Pengkomen ke2 terbanyak): Wang tunai RM50+ Domain .net setahun (RM85)
Hadiah Tempat Ketiga (Pengkomen ke3 terbanyak): Wang tunai RM30 (RM30)
3 x Hadiah saguhati (Pengkomen ke4-6 terbanyak): Wang tunai RM10 (RM30)

Untuk pengkomen yang mendapat 150 Komen Pertama:
Hadiah special: Set eKamus Pro v5.02 (RM90)

Dan jumlah keseluruhan hadiah ialah RM350.

Cara-caranya ialah:

  1. 1- Komen di post mana sahaja di Wanmus.Com ini tak kira post lama atau baru (minima komen 7 patah perkataan)
  2. 2- Buat post ringkas mengenai pertandingan ini serta masukkan link penaja iaitu:-
    Pertandingan komen dan menang di wanmus.com ini ditaja oleh:
    - Malaysia Web Hosting
    - eKamus Software Pro
    - Aku Mahu Jadi Kaya!
  3. 3- Dilarang komen berbentuk spam atau promosi atau komen yang sama sahaja walaupun di berlainan post.
  4. 4- Bilangan komen akan dikira berdasarkan plugin top commentator yang dipasang.
  5. 5- Penganjur berhak menolak komen yang dirasakan tidak sesuai.
  6. 6- Pertandingan berlangsung dari 2 Februari 2011 sehinggalah 3 Mac 2011. Pemenang akan diumumkan 4 Mac 2011.
  7. 7- Pemenang yang diumumkan adalah muktamad dan sebarang surat menyurat atau email tidak akan dilayan :)

Mudah bukan? Sangat mudah!Komen dan buat post ringkas serta masukkan ayat penaja tu..dan terus komen untuk meletakkan nama anda sebagai 7 pengkomen terhangat untuk menang hadiah di tawarkan.. Kalaulah Celcom ke TM ke MAXIS ke SHELL ke atau apa jua syarikat besar dapat sponsor lagi contest kan best..hehe

**Semua orang